
به گزارش ایکنا؛ سهیلا رهبان، دانشجوی شرکتکننده در دوره آموزشی دانشجومعلم قرآن سازمان دانشگاهیان کشور، متولد ۱۳۶۹ و ساکن شهر تبریز است. وی دانشجوی ترم آخر فناوری اطلاعات در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز است.
رهبان درباره انگیزهاش برای حضور در این دوره گفت: از دوره خردسالی به فعالیتهای قرآنی علاقهمند بودم و در کلاسهای حفظ سورههای کوچک و همچنین روخوانی و روانخوانی شرکت میکردم. در دانشگاه هم چندین بار پیگیر برگزاری کلاسهای قرآنی شدم تا اینکه در کانال دانشگاه پوستر دوره دانشجومعلم قرآن را دیدم.
وی با اشاره به اینکه حتی پوسترهای این دوره با توجه به نیمهتعطیل بودن دانشگاه بر دیوارها الصاق شده بود، افزود: پوستر زیبا و جذابی طراحی شده بود و موجب جذب علاقهمندان میشد، اما تبلیغاتی را خارج از کانال و فضای دانشگاه ندیدم و از سایر دانشگاهها نیز مطلع نیستم.
رهبان درباره محتوای ارائه شده در این دوره گفت: دوره خوب و فشردهای بود اما کاش در دورههای بعد برخی سرفصلها فشرده نباشد. سرفصلهایی چون تلاوت قرآن، فصیحخوانی و حفظ نیاز به تأمل، تمرین بیشتر و زمان برای کشف استعداد دارد.
وی درباره برگزاری دوره به صورت مجازی به دلیل شیوع کرونا تصریح کرد: البته برگزاری مجازی آن بهتر از تعطیلی دوره بود اما دوره حضوری خیلی بهتر است و امیدوارم در دورههای بعدی در کنار دوره مجازی، دوره حضوری حتی در مکان زیارتی برگزار شود.
رهبان درباره سطح شرکتکنندگان بیان کرد: پیش از شرکت در دوره، مصاحبه و آزمون ورودی اخذ شد و تقریباً سطح شرکتکنندگان یکسان بود، اما در سرفصلهایی سطح برخی از شرکتکنندگان بالا و برخی دیگر پایین بود. در صورت امکان دورههای تدبر و تفسیر قرآن نیز برگزار شود، چراکه دانشجویان از مفاهیم و بحثهای تدبری در آیات کلام وحی دور افتادهاند و برگزاری این دورهها موجب جذب علاقهمندان و آشنایی با مفاهیم و نکات تفسیری آیات و استفاده از آموزههای قرآنی در زندگی فردی و اجتماعی میشود.